LUTOVAC UNIŠTAVA OPOZICIJU: Na izbore izlazimo sa onima koji ne izlaze na izbore

Novosti online

10. 05. 2024. u 18:40

ZORAN Lutovac, jedan od lidera opozicije i šef poslaničke grupe Demokratske stranke u Narodnoj skupštini, danas je još jednom demaskirao sve laži dela opozicije koju predvodi Dragan Đilas a koja navodno bojkotuje izbore. Ovo samo dokazuje da je opozicija ujedinjenija nego ikada i da na izbore izlazi nikad jača.

ЛУТОВАЦ УНИШТАВА ОПОЗИЦИЈУ: На изборе излазимо са онима који не излазе на изборе

Foto: Printscreen

On je tokom svog govora u skupštini izneo jedan paradoks, koji je u stvari verovali ili ne – istina. Naime, Lutovac je rekao da njegova koalicija izlazi na izbore sa onima koji ne izlaze na izbore!

„Naše kolege koje drugačije misle nisu naši protivnici. Ono što mi u ovom trenutku različito gledamo na vrstu borbe, ne znači da smo međusobno protivnici. Naprotiv, postoje mnogi primeri gde čak i u ovim okolnostima odlično sarađujemo. Recimo, u Ivanjici, mi imamo koaliciju sa onima koji ne izlaze na izbore -a to je SSP. U Užicu imamo koaliciju sa onima koji ne izlaze na izbore a to je Srce. A u Novom Sadu imamo koaliciju i sa jednima i sa drugima“, izjavio je Lutovac.

I tako je ovim govorom Lutovac udario direktno na Dragana Đilasa, s obzirom na to da se Đilas pre neki dan obrušio na deo opozicije koji izbore ne bojkotuje, ni faktički ni deklarativno, dok on i njegovi sledbenici to rade samo deklarativno a u stvari na izbore izlaze, baš kao što je to potvrdio i Lutovac. Da li posle ovog udara na gazdu opozicije slede nove trzavice među njima, ostaje da se vidi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!