DEJAN BULATOVIĆ: U opozicionom blatu u kom se kaljuža opozicija nema onih koji dobro misle Srbiji

Novosti online

06. 05. 2024. u 10:42

U VREMENU kada je Aleksandar Jovanović Ćuta imao nameru da se preporuči predsedniku Aleksandru Vučiću i nametne kao glavni graditelj minihidroelektrana u Srbiji, svedočili smo antologijskom Ćutinom prilasku predsedniku u Pirotu, kada je optrčavao oko njega kao verna i poslušna kuca koja šeni, uz najslađe i najlepše reči hvale predsedniku, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović, čije soapštenje prenocimo u celosti.

ДЕЈАН БУЛАТОВИЋ: У опозиционом блату у ком се каљужа опозиција нема оних који добро мисле Србији

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

- Međutim, pošto je Vučić odmah prozreo Ćutine namere da unakazi reke i unazadi stanovništvo Srbije svojim poslovnim projektima, svedočili smo kako se preko noći Ćutino „ljubim ruke predsedniče“ pretvorilo u najsramnije optužbe i šizofrene napade na istog tog predsednika koji se za razliku od Aleksandra Jovanovića trezno i trezveno suočava sa svim problemima koje naša zemlja ima, pa i ekološkim. Pošto je predsednik „rešio“ Ćutu, ovaj je uradio jedino što mu je preostalo, prijavio se na kazan Dragana Đilasa, a što se vinjaka tiče, poslanička plata izgleda još uvek uspeva da pokrije Ćutine potrebe. Za sada - rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

- Politički portret Aleksandra Jovanovića Ćute staje u svega nekoliko reči – agresivan i nevaspitan uličar, da ne kažem propalica bez radnog staža i dostignuća, provokator, lažni ekolog koji u plenumu redovno zaudara na jeftin alohol. Skakač po skupštinskim klupama, Đilasov rezervni kec iz rukava. Taj i takav Ćuta, svetla tačka današnje opozicije, ima obzira da moje ime uzima u usta i da na Đilasovoj televiziji iznosi prljave laži o tome kako sam za svoj politički aktivizam primio pare. Jasno je da iz njega progovara gazda Đilas, koji je trajno oboleo od mržnje prema Aleksandru Vučiću i prema svima onima kojima je Srbija na srcu i koji veruju da bavljenje politikom ne podrazumeva građenje minihidroelektrana, trgovanje medijskim prostorom i sticanje dobiti od 619 miliona eura. Za razliku od Ćute, moj politički staž traje već tri decenije i sve za šta sam se oduvek borio može se jasno definisati kao slobodna, jaka i nezavisna Srbija koja ne sme i neće da stane - naglasio je Bulatović.

- Sramota srpske politike i parlamentarnog života, Aleksandar Jovanović Ćuta će svakako ostati zabeležen kao ružno i prljavo lice Srbije. Prevrtljivo i agresivno. Ipak, narod to vidi i ne naseda na laži koje iznosi alkoholisani propali politikant, koji jedino što ume jeste da provocira, napada, lomi, ruši i za to dobije adekvatnu nadoknadu. Borbi koju predsednik Aleksandar Vučić vodi svakog dana da Srbija izdrži sva iskušenja i celovita prođe kroz izazove i nepravde, apsolutno i bezrezervno se pridružujem, jer ne smemo zaboraviti da drugu zemlju nemamo. Srbiju smo dužni da sačuvamo, ojačamo i generacijama koje dolaze je ostavimo kao ponosnu i stabilnu. Prvi put u istoriji, vlast nema opoziciju, jer je ova skupina izdajnika i profitera koja sebe naziva opozicijom zapravo opozicija svojoj zemlji i svom narodu i svako od nas ko obavlja odgovornu državnu funkciju, dužan je da pomogne Aleksandru Vučiću da postane još jača brana tom njihovom nelečenom ludilu i bolestima i da sačuva Srbiju od tih i takvih koji su je već jednom razorili i pokrali pa bi sada ponovo. Aleksandre Jovanoviću Ćuto, nema ništa od tvoje pobede na bilo kojim izborima, nema ništa od vaših prljavih planova, dalje ruke od naše lepe Srbije! - zaključio je Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)