"POBEDIĆE SRBIJA!" Vučić o sramnoj kampanji hrvatskih medija - Nemoguće je ovakve gluposti i besmislice više puta dnevno demantovati

Novosti online

10. 04. 2024. u 16:38

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić oglasio se na društvenim mrežama povodom novih lažnih navoda koji su se pojavili u medijima.

ПОБЕДИЋЕ СРБИЈА! Вучић о срамној кампањи хрватских медија - Немогуће је овакве глупости и бесмислице више пута дневно демантовати

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Više od deset hiljada tekstova slične sadržine napisano je protiv Srbije u poslednjih 25 meseci. Nikada se niko za iznete laži, nije izvinio. Neće ni za ovu. Ovu laž, koliko sutra, prekriće nova i tako unedogled. Nemoguće je ovakve gluposti i besmislice više puta dnevno demantovati. Zato, građani Srbije, da radimo, da se borimo i da volimo našu Srbiju više od svega. Pobediće Srbija!! - napisao je Vučić.

Kako se može videti na objavljenoj fotografiji reč je o tekstu kojeg su preneli hrvatski mediji, a u kome se navodi kako predsednik Vučić uz navodnu podršku Rusije sprema rat na Balkanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo