PONOŠEVA SAVETNICA SE PRAVI PAMETNA, A BLAGE VEZE NEMA: Sapliću se o laži koje su trebale da potvrde njihovu tezu (VIDEO)

Novosti online

10. 04. 2024. u 10:40

SOFIJA Mandića, članica u RIK-u ispred Đilasove koalicije i nekadašnja savetnica Zdravka Ponoša, saplela se o laž koja je trebala da potvrdi tezu opozicije.

ПОНОШЕВА САВЕТНИЦА СЕ ПРАВИ ПАМЕТНА, А БЛАГЕ ВЕЗЕ НЕМА: Саплићу се о лажи које су требале да потврде њихову тезу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks

Dođu tako gosti na N1, naprave ozbiljne face, potpišu ih kao da su svetski umovi iz nekih organizacija, instituta, oni nešto kao smatraju a onda, trt Milojka - sapletu se o laž koja je trebala da potvrdi njihovu tezu kako je ovo diktatura i zemlja bezakonja!

Sofija Mandića - članica u RIK-u ispred Đilasove koalicije i nekadašnja savetnica Zdravka Ponoša, izjavila je:

- Pregovori Ane Brnabić i opozicije su propali jer je ona nastupala sa pozicije sile, dakle ona je istovremeno i predsednica Vlade i predsednica Skupštine, ona nije napustila jednu od te dve funkcije! Dakle, ona na tim pregovorima predstavlja dve grane vlasti!" 

Samo mesec dana ranije, 9. 3. 2024 - Ana Brnabić: "Juče sam se pozdravila sa ministrima u Vladi i prepustila vođenje Vlade Ivici Dačiću koji će je voditi do izbora nove Vlade."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!