ĐILASA NAPUŠTAJU SARADNICI: Ana Stevanović Đukić dala ostavku na sve stranačke funkcije u SSP

Novosti online

09. 04. 2024. u 12:22

ANA Stevanović Đukić, članica predsedništva, napustila je Stranku slobode i pravde.

ЂИЛАСА НАПУШТАЈУ САРАДНИЦИ: Ана Стевановић Ђукић дала оставку на све страначке функције у ССП

Foto Tanjug

- Posle 5 godina odlučila sam da i formalno napustim Stranku slobode i pravde, u kojoj sam od dana osnivanja i podnesem ostavke na stranačke funkcije - članice predsedništva i internacionalnog sekretara - objavila je Stevanović Đukić na društvenoj mreži H.

- Razlozi za ovu odluku su brojni budući da ona nije doneta u trenutku, no ključan razlog je nepovratno razilaženje u vrednostima. Predstojeću najavu bojkota beogradskih izbora smatram pogrešnom. Ako je opozicija u decembru bila toliko blizu pobedi u Beogradu, onda bi period od predstojeća 2 meseca stranački aktivisti opozicije trebalo da iskoriste i učine doslovno sve što je moguće za svaki glas. Velika je šteta što unutar opozicije nije na tu temu bilo šire debate niti saglasnosti - istakla je Stevanović Đukić, obrazlažući odluku da napusti stranku Dragana Đilasa.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!