NEVEROVATAN PRIZOR NA SRPSKOM NEBU: Dodik objavio snimak sa leta prema Nišu koji će vas ostaviti bez reči (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

24. 03. 2024. u 20:03

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik objavio je večeras video snimak sa leta prema Nišu, na kojem se na nebu vidi odsjaj u crvenoj, plavoj i beloj boji.

НЕВЕРОВАТАН ПРИЗОР НА СРПСКОМ НЕБУ: Додик објавио снимак са лета према Нишу који ће вас оставити без речи (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

-Večeras ću u Prokuplju prisustvovati obeležavanju 25. godišnjice od početka NATO bombardovanja. Tokom leta prema Nišu primeito sam da je odsjaj u crvenoj, plavoj i beloj boji, objavio je Dodik na platformi X (Tviter).

Isto je primetio i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, prenela je Srna.

-Nebo nad Srbijom. I nebeske vlasti stavljaju našu trobojku, objavio je Stevandić na platformi X.

NATO bombardovanje SRJ počelo je 24. marta 1999. godine u 19.55 časova, a prve rakete pale su na kasarnu u Prokuplju kada je poginuo vojnik Boban Nedeljković, prva žrtva agresije NATO alijanse.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024