"KO JE TU EKSPERT?" Vučić o zahtevima koalicije NADA

Tanjug

18. 03. 2024. u 14:13

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u koaliciji NADA ne postoje nikakvi eksperti i da su oni samo, kako je rekao, prilepak i potrčko Đilasove koalicije koja služi za obavljanje prljavih poslova.

КО ЈЕ ТУ ЕКСПЕРТ? Вучић о захтевима коалиције НАДА

Foto: Tanjug

On je to rekao nakon ceremonije obeležavanja početka radova na izgradnji nove fabrike japanske kompanije JFE Shoji Srbija vrednosti oko 51 milion evra, odgovarajući na pitanje Tanjuga kako komentariše zahtev predstavnika koalicije NADA, pre početka nastavka konstitutivne sednice Skupštine, da traže da se formira mešovita komisija eksperata, stranačkih predstavnika i NVO, koja bi učestvovala u kontrolisanju i čišćenju biračkog spiska.

- Ko je to rekao, Vojislav Mihajlović, ekspert? Neko u čije je vreme bilo toliko lopovluka kao i u vreme kada su koalicija NADA, odnosno njeni čelnici, upravljali Beogradom - rekao je Vučić.

Predsednik je naglasio da on nema nikakav problem oko toga da se formira mešovita komisija, naglašavajući da čak podržava tu ideju u nekom smislu, samo, kako dodaje, mora da se pronađu zakonske norme kako da se to izvede.

- Nemam nikakav problem sa tim, ali morate da razumete i da stvari postavimo na čisto. Neko mora da razjasni kakve gluposti mi slušamo sve vreme. Dakle, vi ste na biračkom mestu i ne može vama da dođe mrtav čovek da glasa. Koji god čovek dođe, vi ga obeležite i morate da imate ime i prezime tog čoveka i ono mora da bude upisano u birački spisak - rekao je Vučić.

On je naglasio i da opozicija više nije sigurna kako će da dobije izbore, jer, kako je dodao, oni znaju da su izgubili posle svega što su radili protiv naše zemlje u Evropskom parlamentu.

- Znaju oni i imaju istraživanje. Oni su pali za jedan ili dva mandata, a mi smo skočili za dva mandata. Danas bismo, govorim o ukupnom broju mandata u Beogradu, mi imali 56, sami ili ono što sa Socijalističkom partijom Srbije, a oni bi svi zajedno sa Nestorovićem imali 54 - rekao je Vučić.

Predsednik je naglasio i da je opozicija shvatila da je dala lošu ponudu Beograđanima i loše kandidate za gradonačelnika i da sad hoće da ga menjaju i da pokažu jasno da su grešili i potcenjivali Beograđane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!