HITNO REŠITI AKTUELNA PITANJA: Oglasio se Lajčak nakon sastanka sa Vučićem

Novosti online

16. 03. 2024. u 07:09

SPECIJALNI izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, između ostalog, razgovarao o akutelnim pitanjima i predstojećem sastanku glavnih pregovarača koji će biti održan u utorak 19. marta u Briselu.

ХИТНО РЕШИТИ АКТУЕЛНА ПИТАЊА: Огласио се Лајчак након састанка са Вучићем

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Posle Prištine prošle nedelje, posetio sam Beograd gde sam se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem. Razgovarali smo o predstojećem sastanku glavnih pregovarača, aktuelnim pitanjima koja treba hitno rešiti i primeni Sporazuma na putu normalizacije - napisao je Lajčak na društvenoj mreži Iks.

Vučić je prethodno objavio da je sa Lajčakom razgovarao o situaciji na KiM i, kako je naveo, nepodnošljivim uslovima za život srpskog naroda.

Dodao je da je još jednom pozvao međunarodnu zajednicu da se "konkretno i odlučno angažuje po suštinski važnim pitanjima za opstanak srpskog naroda na KiM i regionalnu stabilnost".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (35)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima