VUČIĆ NAKON SUSRETA SA ROKFEJOM: Za nas je strateško partnerstvo sa Republikom Francuskom od izuzetnog značaja (FOTO)

Novosti onlajn

13. 03. 2024. u 12:06

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je direktora Direkcije za kontinentalnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Republike Francuske Brisa Rokfeja.

ВУЧИЋ НАКОН СУСРЕТА СА РОКФЕЈОМ: За нас је стратешко партнерство са Републиком Француском од изузетног значаја (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Sa zadovoljstvom sam poželeo dobrodošlicu gospodinu Rokfeju @francediplo sa kojim sam razmenio mišljenja o dinamici političkog dijaloga Srbije i Francuske, bilateralnoj saradnji u svim oblastima od obostranog interesa, pitanju Kosova i Metohije, kao i o aktuelnim geopolitičkim dešavanjima.

Za nas je strateško partnerstvo sa Republikom Francuskom od izuzetnog značaja, a naši sveukupni odnosi su dostigli izuzetan nivo, delom i zbog redovnog dijaloga sa predsednikom Emanuelom Makronom, kome sam, još jednom, zahvalio na ličnom angažmanu, kako u procesu normalizacije odnosa Beograda i Prištine, tako i na evropskom putu Srbije.

Konstatovali smo i da se ekonomska saradnja naše dve zemlje poslednjih godina intenzivno razvija i počinje da sustiže odlične političke odnose koje imamo - napisao je Vučić nakon sastanka na svom zvaničnom Instagram profilu. 

BONUS VIDEO:

JEZIVO! Obistinile se pretnje Jova Bakića: Đilasovci počeli da jure ljude po ulicama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)