OŠTRE OSUDE SRAMNIH IZJAVA ĆOROVIĆEVE: "Umeju li uopšte da kažu bilo šta sem 'smrt Vučiću'?"

Novosti online

10. 03. 2024. u 09:05

OŠTRE osude sramnih napada na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, stigle su iz SNS-a. Ovog puta stvari su otišle i korak dalje pa su se u opozicionim medijima mogle videti izjave u kojima se spominje ubistvo predsednika, a došle su od Aide Ćorović.

ОШТРЕ ОСУДЕ СРАМНИХ ИЗЈАВА ЋОРОВИЋЕВЕ: Умеју ли уопште да кажу било шта сем смрт Вучићу?

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/

Tim povodom oglasila se Milica Nikolić.

- Posle konstantne kriminalizacije i dehumanizacije, kreću otvorene poruke da Vučić mora da bude ubijen. I to jeste njihova politika! A kada o mafiji govore kriminalci koji kao jedini način dolaska na vlast vide Vučićevu likvidaciju, onda je apsolutno svima jasno da govore o sebi - napisala je ona.

Pored Nikolić, oglasio se i član Predsedništva SNSa Vladimir Orlić.

- Umeju li uopšte da kažu bilo šta sem "smrt Vučiću", "da Vučić i njegovi budu mrtvi", "da mu svi završe u šahtu"? Imaju li kakvu drugu misao, želju u životu? Ljudski vek sveo im se na to. I zašto? Jer sa njima, njihovim kriminalcima i mafijašima Vučić neće "da radi"? Dok je živ - neće - napisao je Orlić na društvenoj mreži "Iks".

Na sramne izjave Aide Ćorović regovala je i Sandra Božić.

- Njihova politika se zasniva na mržnji i satanizaciji Aleksandra Vučića i više nego jasno je da je njihova jedina politika, ali i poruka-Vučić mora biti ubijen! Kada govorimo o kriminalizaciji, tu uvek logično polaze od sebe! Oni i njihovi kriminalci likvidaciju Vučića vide kao jedini način da se dokopaju vlasti! Otuda festivali mržnje, targetiranja i dehumanizacije kako bi se logično i lako “povukao obarač”! Sve u korist svoje igre-bez izbora do vlasti! - poručila je Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)