SRPSKA LISTA: Kurti zabrinut zbog borbe SL protiv njegovog plana da protera Srbe

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

03. 03. 2024. u 19:00

SVESTAN da njegovi puleni nemaju nikakvu podršku srpskog naroda, Aljbin Kurti nastavlja da laže u nameri da blati Srpsku listu (SL) koja nikada nije i neće biti poslušnik nikome u Prištini, već verni borac za prava srpskog naroda i protivnik Kurtijevom planu o proterivanju srpskog naroda, saopšteno je večeras iz Srpske liste.

СРПСКА ЛИСТА: Курти забринут због борбе СЛ против његовог плана да протера Србе

Printksrin

-Kurtija i njegov režim pogađa aktivno delovanje Srpske liste da se međunarodnim predstavnicima i evropskoj i svetskoj javnosti ukaže na fašističke namere Prištine koji vode etničkom čišćenju srpskog naroda sa svojih vekovnih ognjišta, navodi se u saopštenju.

Iz Srpske liste dodaju da je nakon otimanja srpske zemlje, upucavanja srpske dece i građana, kršenja prava na lečenje i obazovanje, odluka o zabrani vakcinacije odluka o ukidanju dinara “poslednji element plana Aljbina Kurtija kojim se čini zločin protiv čovečnosti jer se naši sunarodnici stavljaju u takav položaj da ne mogu da opstanu kao nacija na Kosovu i Metohiji”.

-Pokušao je Kurti da lažnim optužbama, montiranim postupcima i institucionalnim nasiljem oslabi položaj Srpske liste. Čak je u politički život uveo neke ljude koji su poznati po korišćenju narkotika u radno vreme, pored njegovih specijalaca i njegovog lažnog gradonačelnika. Ipak njegov plan nije uspeo. Srpska lista je i dalje najjača politička organizacija srpskog naroda koja je uz svoj narod i svoju državu Srbiju, navode iz SL.

Dodaju i da Kurti, iznoseći laži o nekakvim aranžmanima Srpske liste sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, pokazuje nervozu jer članovi Srpske liste imaju otvorena vrata i na Istoku i na Zapadu.

-Dok naši predstavnici vode razgovore sa visokim zvaničnicima SAD usred Vašingtona, Kurti u SAD može samo kao turista, da obilazi muzeje i po nekog albanskog iseljenika. Ipak, sve dok Kurti i njegovi satrapi napadaju Srpsku listu to će biti najbolji dokaz da radimo u interesu srpskog naroda, dodaje se u saopštenju Srpske liste.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (32)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima