TERZIĆ: Dveri po zadatku Đilasa i Šolaka lažu i izmišljaju

Novosti online

01. 03. 2024. u 12:31

POVAMPIRENI deo Đilasove desne kolone, što u ovom trenutku jedino i predstavljaju Dveri, ne bi trebao da komentariše ništa van okvira lokalne politike u Čačku, jer kako su radili u prethodnom periodu, tako ih je narod i glasao, te su shodno tome, što se podrške tiče, ostali na nivou statističke greške i na taj način postali najnebitniji politički faktor u Srbiji, izjavio je Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ТЕРЗИЋ: Двери по задатку Ђиласа и Шолака лажу и измишљају

Foto: SNS

- A kako i ne bi kada im se bivši lider i bivši političar Boško Obradović mesecima na ulicama Beograda šetao rame uz rame sa hrvatskim vijećnicima i Alijinim snajperistima i rušeći Vučića i Srbiju zloupotrebljavao tragedije koje su se desile u Ribnikaru i Mladenovcu, samo kako bi pored Đilasa izborio makar malo vlasti i sitnog ćara, kao nekada iz Kolubare. Aleksandar Vučić je u Tirani vodio prosrpsku politiku koja podrazumeva da Srbija nije ni američki ni ruski, ni bilo čiji drugi satelit. Shodno zaključcima Saveta za nacionalnu bezbednost mi nastavljamo sa vođenjem nezavisne, suverene i slobodne politike uz poštovanje teritorijalnog integriteta svih država članica UN, i uz neuvođenje sankcija Rusiji, jer se mi za razliku od mnogih drugih u međunarodnoj areni ne odričemo vekovnog prijateljstva ni sa Rusijom ni sa NR Kinom. Na prirodu naših stavova ne utiču novonastale okolnosti, a ni uticaji spolja i to je sasuto u lice svima u Tirani po ko zna koji put - dodao je Terzić.

- Glas Srbije se sada vrednuje i poštuje u međunarodnoj areni, a Vučićevom diplomatskom ofanzivom uspeli smo da izborimo da u tekstu Deklaracije ne sme da stoji deo koji bi se odnosio na sankcije, maligni uticaj Rusije i bilo šta što ima veze sa predstavnicima PIS iz Prištine. Tu diplomatsku borbu smo dobili svidelo se to nekome ili ne i to je fakat. U prilog nevadenog treba naglasiti da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja više od dve godine odbija da uvede sankcije Rusiji, pa su shodno tome i iz Rusije stigle reči predstavnika njihovog najužeg rukovodstva, koje decidno govore da Srbija u Tirani nije izdala ni sebe ni Rusiju. Ali u magnovenju lokalne politike očigledno je da Dveri i Boško Obradović to nisu uspeli da isprate, pa im ne preostaje ništa drugo nego da po zadatku Đilasa i Šolaka lažu i izmišljaju, ne bi li dobili neku mrvicu od ukradenih narodnih para sa tajkunskog stola - zaključuje Miloš Terzić.

BONUS VIDEO: OPOZICIJA OBMANjUJE GRAĐANE: "Srbija protiv nasilja" u ofanzivi na inteligenciju građana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove