ĐURIĆ O FIJASKU KURTIJA U UN: Možeš ponekad da lažeš neke ljude, ali ne možeš lagati sve ljude sve vreme

Novosti online

10. 02. 2024. u 14:31

AMBASADOR Srbije u SAD Marko Đurić komentarisao je fijasko koji je Aljbin Kurti doživeo u Ujedinjenim nacijama, kao i priču o navodnoj zaveri za njegovo ubistvo.

ЂУРИЋ О ФИЈАСКУ КУРТИЈА У УН:  Можеш понекад да лажеш неке људе, али не можеш лагати све људе све време

Foto Privatna arhiva

Ništa više ne govori o fijasku koji je Aljbin Kurti pretrpeo na sednici Saveta bezbednosti nego njegova najnovija tužna naučnofantastična priča o zaveri za njegovo ubistvo.

Nakon što je 13 od 15 članova SB UN izrazilo ozbiljnu zabrinutost zbog njegovih vrlo stvarnih i razornih postupaka, ima li boljeg načina da se zavrti priča nego da se neko ko maltretira, hapsi i čisti čitavu etničku grupu pretvori u žrtvu. I, naravno, za to kriviti Srbiju. Zašto ne uključiti i vanzemaljce u zaplet?

Samo si zaboravio jednu stvar, Aljbine - možeš ponekad da lažeš neke ljude, ali ne možeš lagati sve ljude sve vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)