ISTORIJSKO IZLAGANJE VUČIĆA: Predsednik dokazao Kurtijev progon Srba na KiM

Novosti online

08. 02. 2024. u 22:38

PREMIJERKA Ana Brnabić izjavila je večeras da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u Njujorku u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija održao brilijantan govor i da je dokazao sistemski progon Srba na Kosovu i Metohiji od strane Aljbina Kurtija.

ИСТОРИЈСКО ИЗЛАГАЊЕ ВУЧИЋА: Председник доказао Куртијев прогон Срба на КиМ

Foto: Printskrin

“Vučić je dao sve dokaze koji pokazuju da je Aljbin Kurti sistemski, namerno, u dužem vremenskom periodu planirao i izvodio stvaranje nepodnošljivih uslova života za srpski narod na KiM, i time izaziva nepopravljivu štetu ostanku srpskog naroda na KiM, a što predstavlja, po definiciji Rimskog statuta Međunarodnog krivičnog suda, zločin progona kao zločin protiv čovečnosti. Predsednik Srbije je pokazao čist i nesporan zločin progona kao zločin protiv čovečnosti, sa svim ispunjenim kriterijumima! I to ovo njegovo izlaganje čini istorijski važnim i politički brilijantnim” izjavila je Brnabić za televiziju Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (67)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)