"BEZ TRUNKE SRAMA I SA MNOGO MRŽNJE" Nikolić: Đilas i Đilasove krpe sve najgore misle o zemlji i narodu

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

08. 02. 2024. u 11:27

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić prokomentarisala je odlazak đilasovaca u Evropski parlament, gde će poslanici Evropskog parlamenta glasati o rezoluciji o lokalnim i parlamentarnim izborima u Srbiji.

БЕЗ ТРУНКЕ СРАМА И СА МНОГО МРЖЊЕ Николић: Ђилас и Ђиласове крпе све најгоре мисле о земљи и народу

Foto: Printskrin/sns_srbija

- Bez trunke srama, a sa mnogo mržnje prema svojoj zemlji i narodu, otišli su đilasovci u Evropski parlament da traže od onih čijim interesima služe, da dodaju još tereta na leđa Srbiji i ni manje ni više, uvedu joj sankcije.

Ista Marinika, Lazović, Grbović i svaka druga Đilasova krpa koja danas laže o nekakvoj izbornoj krađi, tražila je izbore što pre, po baš ovim izbornim uslovima za koje se sada bune, pošto su izgubili.

Svaka Đilasova krpa, uključujući i njihovog gazdu, najavljivala je pre izbora kako će rušiti i uništavati, odmah po proglašenju rezultata.

Svaka Đilasova krpa, uključujući i njega, koja je zloupotrebila tragediju u kojoj su stradala deca i sebe nazvala "borcem protiv nasilja", ne samo da ima nasilničku biografiju, nego je od dana posle izbora pokazivala brutalno nasilje, pa sve do dana današnjeg.

I svaka Đilasova krpa, koja i danas u Evropskom parlamentu pljuje svoju zemlju i koja od najvećih albanskih lobista traži nekakve "misije", pokazala je svoje lice - lice najvećih srbomrzaca.

A da sve najgore misle i zemlji i narodu, pokazuju cvrčanjem zbog plana "Srbija 2027" i nemogućnosti da se novac građana Srbije u budućnosti, umesto u razvoj i plate i penzije, sliva u njihove džepove. Džepove tajkuna.

Smeta im, kažu, što su mediji prenosili Vučićevo predstavljanje plana za budućnost zemlje, ali im ne smeta što njihovi mediji vode dvadesetčetvoročasovnu hajku protiv njega i njegove porodice.

To je, valjda, "demokratski", u skladu sa onim što se dešava i u evropskim zemljama, pa u tom slučaju, demokratija nije na "raskršću".

Zapravo, beskonačno licemerje i bezobrazluk, kojim bi trebalo da sakriju pakleni plan šiptarskih lobista, na čijoj realizaciji, kao njihovi poslušnici, rade od samog početka, od dana kada su uputili nepismen zahtev za raspisivanje izbora.

Građani Srbije su u decembru glasali i poslali jasnu poruku - da žele nezavisnu i samostalnu Srbiju, kakva je zahvaljujući predsedniku Vučiću.

A ovi koji i danas pokušavaju da izmole mešanje stranaca u ono što se tiče samo građana Srbije, neka zapamte, a i neka ponove, i tamo i na svakom drugom mestu reči predsednika Vučića: "Ponosim se činjenicom da predstavljam zemlju koja je slobodna i nezavisna. I niko ne može da mi naređuje, bilo ko, ni iz Vašingtona, ni iz Moskve, ni iz Berlina, niti iz bilo kojeg drugog mesta. Srbija sama donosi odluke, ni pod čijim uticajem, ponosan sam na tu politiku, tako će biti i ubuduće" - poručila je Nikolićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (29)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)