NAJBOLJI PRIMER UREDNIČKE POLITIKE N1: Kako god da uradi Vučić - Napadaj ga! (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 02. 2024. u 12:30

O JASNOJ uređivačkoj politici portala N1 koja kaže "kako god da uradi Vučić - napadaj ga", možda najbolje govori primer kako je pomenuta televizija izveštavala o uređenju Savskog keja.

НАЈБОЉИ ПРИМЕР УРЕДНИЧКЕ ПОЛИТИКЕ Н1: Како год да уради Вучић - Нападај га! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/@LaziDetektor

Naime, u prilogu od 11.09.2022. na televiziji N1 moglo se čuti o protestu građana na Novom Beogradu, sa jasnim osvrtom - "jadni građani žele samo jednu stvar - da se sklone splavovi kako bi videli reku!". 

Međuti, sada, kada je krenulo uklanjanje spornih splavova, pristup ovoj temi na televiziji N1 naprasno se promenio: 

Kada je počelo uklanjanje splavova, u jednom od priloga juče na pomenutoj televiziji moglo se čuti: "Evo nas u Bloku 70, krenulo je uklanjanje KULTNOG SPLAVA koji tu stoji 40 godina!!! Sram ih bilo!". 

Pogledajte kako ta promena retorike izgleda: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)