NAJVAŽNIJE JE POVEZIVANJE, SAMO TAKO MOŽEMO DA GLEDAMO U BUDUĆNOST: Predsednik Vučić se oglasio nakon gostovanja na panelu u Davosu (FOTO)

Novosti online

18. 01. 2024. u 11:12

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je na sesiji „Novo evroazijsko svitanje“ na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

НАЈВАЖНИЈЕ ЈЕ ПОВЕЗИВАЊЕ, САМО ТАКО МОЖЕМО ДА ГЛЕДАМО У БУДУЋНОСТ: Председник Вучић се огласио након гостовања на панелу у Давосу (ФОТО)

Foto: printskrin

- Najvažnije je povezivanje. Zato je izgradnja svih mogućih kanala, ruta i linija povezivanja sa Azijom od ključnog značaja, ne samo za Srbiju, već za celu Evropu. Tu mislim na sve vrste veza – od ekonomije i trgovine, preko saobraćaja i energetike, do digitalne povezanosti i veza sa institucijama koje se bave veštačkom inteligencijom. Samo na taj način možemo da gledamo u dobru budućnost koja je pred nama - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!