ČEKAJU NAS VELIKA DELA Vučić najavio: Oko Svetog Jovana objavićemo detaljne planove (VIDEO)

Novosti online

05. 01. 2024. u 11:14

PREDSEDIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak gde je govorio o značaju Ekspa za razvoj Srbije i ulaganjima u našu zemlju.

ЧЕКАЈУ НАС ВЕЛИКА ДЕЛА Вучић најавио: Око Светог Јована објавићемо детаљне планове (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Vučić se sastao danas s ministrom finansija Sinišom Malim i najavio velike i važne projekte.

- Danas je 5. januar i Siniša se posle dugog odmora, za koji on nikada neće priznati da je odmor, vratio sa Kopaonika, rešen da i dalje traži neradne dane. Ono što je mnogo važnije uz ovu moju šalu i opasku, jeste da smo se okupili da radimo na planovima koje smo krenuli još u decembru mesecu, jer Ekspo je za nas prilika svih prilika. Ekspo je za nas šansa svih šansi za ogroman napredak i za promenu lica Srbije. I to nije pitanje razvoja infrastrukture u novobeogradske i surčinske opštine, ovo je pitanje desetostruko većih ulaganja u celu našu zemlju - rekao je Vučić, te najavio da će sve planove javnosti predstaviti 20. januara oko slave Sveti Jovan.

- Ovo je nešto što će svaki kraj, svaki deo naše zemlje da promeni, od ulaganja u digitalizaciju, nove super kompjutere, nove dejta centre, ulaganje u veštačku inteligenciju, mnogo novih puteva. Danas gradimo 12 auto-puteva, gradićemo ih još više i brzih saobraćajnica. Mnogo novih pruga, bolnica, škola, javna ulaganja moraju da budu neuporedivo veća - rekao je Vučić i naveo da su to velike stvari.

- Radujte se, ljudi, nadajte se jer želimo da u naredne četiri godine promenimo lice Srbije, i siguran sam da ćemo uz vašu pomoć i podršku uspeti u tome. Srećna Nova godina i predstojeći božićni praznici - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)