JEDNOM POLICAJCU BIĆE OPERISANA ŠAKA: Ministarka Grujičić o stanju policajaca koji su povređeni u neredima koje je pravila opozicija

Novosti online

25. 12. 2023. u 14:34

U TOKU nereda koji su se sinoć dogodili ispred Skupštine grada Beograda, a koje je predvodila koalicija Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", povređeni su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

ЈЕДНОМ ПОЛИЦАЈЦУ БИЋЕ ОПЕРИСАНА ШАКА: Министарка Грујичић о стању полицајаца који су повређени у нередима које је правила опозиција

Foto Promo Beta/Amir Hamzagić

Njih je, u pratnji direktora Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milike Ašanina, obišla ministarka zdravlja Danica Grujičić kako bi se uverila u njihovo zdravstveno stanje, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

- Nakon obilaska povređenih, ministarka Grujičić je saopštila da će jednom od policajaca biti operisana šaka, dok je drugi policajac upućen na medicinsko ispitivanje i njegovo stanje će biti praćeno u narednom periodu zbog eventualnih zdravstvenih posledica koje mogu nastati usled nanetih povreda. Oba povređena policajca su van životne opasnosti - saopštava Ministarstvo zdravlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima