"JASNO ZA KOGA TREBA DA GLASATE" Vučević: Pogledajte koliko je fabrika otvoreno, koliko rastu plate, a to je samo pola posla

Novosti online

07. 12. 2023. u 18:34

PREDSEDNIK Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, obratio se na predizbornom skupu SNS u Kruševcu gde se osvrnuo na sve ono što je vlast prethodno uradila i izborila sa preprekama poput poplava, migracije, rata u Ukrajni i na Bliskom istoku. Ministar Vučević je ovom prilikom pozvao građane da izađu na izbore 17. decembra.

ЈАСНО ЗА КОГА ТРЕБА ДА ГЛАСАТЕ Вучевић: Погледајте колико је фабрика отворено, колико расту плате, а то је само пола посла

Foto Tanjug

- Kada posotji jedinstvo naroda, kada imate jasnu politiku i jasno liderstvo, onda možete da postižete rezultate kakve građani zaslužuju. Zahvaljujući svima vama, uz snažnu dirigentsku palicu Vučića, izborili smo se sa poplavama, migrantskom krizu. Izdržali smo pritiske rata u Ukrajini, Bliskom istoku. Sve je to pratila neprekidna borba za KiM. Otvorili smo više od 550 000 radnih mesta, auto-puteve izgradili. Pogledajte koliko je fabrika otvoreno, koliko nam je vojska snažnija, koliko rastu plate i penzije. Ali to je samo pola posla.

- Srbija je naša kuća, ako je ne budemo čuvali i birali ljude odvažne koji će predstavljati Srbiju, sve onda možemo staviti na kocku. Jasno je za koga treba da glasate. Mislim da imate samo 2 ponude i politike. Jednu koja predstavlja VUčić, a drugu za se liste kojima šefuje Dragan Đilas. On je šef svih ostalih lista, svima komanduje i levima i desnima i zelenima i žutima. I nemaju nikakv program, ideje, nikakve politike, bez odgovornosti, samo sa željom da se dograbe daleko bogatijih kasa države - poručio je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (98)

DR. OETKER POVELJA ODRŽIVOG RAZVOJA