"JUČE SAM IMAO SASTANAK SA MARINIKOM, JAČE GAZIMO VUČIĆA" Isplivala sramna prepiska vođe Đilasovih botova - "Ja bih mu i decu"

Novosti online

06. 12. 2023. u 17:19

NA društvenim mrežama pojavila se skandalozna prepiska botova Dragana Đilasa.

ЈУЧЕ САМ ИМАО САСТАНАК СА МАРИНИКОМ, ЈАЧЕ ГАЗИМО ВУЧИЋА Испливала срамна преписка вође Ђиласових ботова - Ја бих му и децу

Foto: Printskrin

Prema prepisci, koordinator Đilasovog internet tima za Beograd zahteva od jednog bota da zamoli ljude da "jače gaze Vučića i ove njegove".

Pare kažu nisu problem, ali se dele na sledeći način:

- Ima dovoljno, trebaju nam ljudi, sebi uzmi najviše - navodi se u prepisci.

Takođe, šef Đilasovog tima traži da se udari na Vučića na najniži mogući način, "lopov, izdajnik, ološ, je**** mu i brata..."

Takođe, isti čovek navodi da je imao sastanak sa Marinikom, koja traži da se takvi napadi na Vučića pojačaju do maksimuma, a on kaže da bi Vučiću "****** i decu".

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (46)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar