VUČIĆ RAZGOVARAO SA BIN ZAJEDOM: Odnos pun poverenja i podrške u vremenima velikih previranja, retka su dragocenost (FOTO)

Novosti online

01. 12. 2023. u 16:38

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Ujedinjenih Arapskim Emirata šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom tokom Samita lidera o klimatskim promenama KOP28 u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА БИН ЗАЈЕДОМ: Однос пун поверења и подршке у временима великих превирања, ретка су драгоценост (ФОТО)

Foto: Instagram

- Susret sa prijateljima i odnos pun poverenja i podrške u vremenima velikih previranja, retka su dragocenost. Takav je i ovaj sastanak sa šeikom @mohamedbinzayed, sa kojim sam dugo razgovarao o svim ključnim pitanjima naših bilateralnih i ekonomskih odnosa, planovima za EXPO2027, kao i o drugim velikim projektima od značaja za našu zemlju. Iskoristio sam priliku da mu lično čestitam Nacionalni dan UAE i izrazim najbolje želje za dalji napredak zemlje, čiji je fascinantni uspeh primer i uzor svima nama.

Posebnu pažnju posvetili smo ključnim temama ovogodišnjeg Samita, kao i načinima na koji Srbija može da doprinese globalnoj klimatskoj akciji.

Srbija jeste mala zemlja, ali itekako zna da ceni svoje velike prijatelje. Hvala Vam još jednom, poštovani prijatelju, za svu naklonost koju pokazujete prema našoj zemlji - napisao je predsednik na Instagramu.

BONUS VIDEO: VELIKO INTERESOVANjE STRANIH MEDIJA: Predsednik Vučić u Dubaiju govorio za brojne svetske medije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (60)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)