"DODATNU PRILIKU NE SMEJU I NEĆE DOBITI" Dabić: Koalicija Đilas - Jovanović je fatalna za našu zemlju

Novosti online

27. 11. 2023. u 18:34

DRŽAVNI sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Đorđe Dabić, prokomentarisao je koaliciju lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i lidera Demokratske stranke Srbije, Miloša Jovanovića, označivši je kao fatalnu za našu zemlju.

ДОДАТНУ ПРИЛИКУ НЕ СМЕЈУ И НЕЋЕ ДОБИТИ Дабић: Коалиција Ђилас - Јовановић је фатална за нашу земљу

Foto: SNS

- Kako se bliži 17. decembar tako opozicija izlazi sa sve bizarnijim izgovorima za poraz koji im predstoji. Jedan od onih koji se bore za cenzus svakako je i Miloš Jovanović, čovek koji se setio 20 dana pred izbore da mu ne odgovara izborni sistem po kome se glasa za listu umesto za čoveka po imenu i prezimenu.

U njegovom slučaju to je makar jednostavno - glas za Miloša Jovanovića isto je što i glas za Dragana Đilasa i Mariniku Tepić. Sve po imenu i prezimenu, kako on voli.

Čovek koji je spreman da sve svoje ideale baci pod noge i otrči u zagrljaj onima koji kažu da su Srbi genocidan narod i da je tzv. Kosovo nezavisna država poslednji je na kugli zemaljskoj koji treba da govori o moralu u politici. Pamti Srbija njihova zajednička nepočinstva - od puštanja na slobodu 1800 šiptarskih krvnika preko žmurenja na oba oka 2004. godine kada se dešavao pogrom našeg naroda sa Kosova i Metohije pa sve do nikakve zvanične reakcije Republike Srbije na proglašenje nezavisnosti pokrajine 2008. godine.

Dok narod pamti te godine po bolu i stradanju, Đilas ih se rado seća kao godine kada je po sopstvenom priznanju napravio "prve velike pare" a Jovanović kao njegov i tadašnji i sadašnji koalicioni partner po velikim apanažama koje je inkasirao kao savetnik ministra za Kosovo i Metohiju.

Toliko ga je dobro savetovao da je pravo čudo što i sam nije dobio zahvalnicu na naslovnici prištinske Gazete kao onomad Vuk Jeremić za nesebičan doprinos afirmaciji i učvršćivanju lažne države.

Od posledica koju je koalicija Đilas-Jovanović nanela državnim interesima i pregovaračkoj poziciji Republike Srbije se ni do danas nismo u potpunosti oporavili. Dodatnu priliku ne smeju i neće dobiti, bilo bi to fatalno po našu zemlju - naveo je Dabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe