DA SU ONI NA VLASTI SRBIJA BI OSTALA NA CEDILU: Petković odgovorio Milici Stamenkovski

Novosti onlajn

11. 11. 2023. u 14:59

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Petar Petković oglasio se saopštenjem.

ДА СУ ОНИ НА ВЛАСТИ СРБИЈА БИ ОСТАЛА НА ЦЕДИЛУ: Петковић одговорио Милици Стаменковски

foto Kancelarija za KiM

- To koliko je Milica Stamenkovski spremna da se odupre ultimatumima zapada, najbolje pokazuje njena spremnost da potrči u politički i finansijski zagrljaj Dragana Đilasa odmah posle izbora i to je jedini “zavet” za koji ona zna. 

Njeni kvazipatriotski zanosi i saopštenja predstava su za javnost, dok Dragan Đilas trlja ruke jer zna da je svaki glas za Zavetnike glas za njegov očajnički pokušaj vraćanja na vlast i zavlačenja ruke u državnu kasu koja je danas puna zahvaljujući Aleksandru Vučiću. 

Jasno je kome se Milica Stamenkovski zavetovala posle izbora i kao što Đilasovu ponudu nije imala ni snage ni hrabrosti da odbije, jasno je kako bi tek bilo sa međunarodnim pritiscima koje bi bespogovorno sledila. Ona i njeni koalicioni partneri nemaju nikakvo političko ni međunarodno iskustvo, i da su oni na vlasti Srbija bi ostala na cedilu. 

To što joj ne smeta Đilas sa kojim bi odmah u Vladu posle izbora, znači da joj ne smeta ni nezavisnost tzv. Kosova koju propagiraju njeni budući koalicioni partneri, niti joj smeta Aljbin Kurti koji je za njih “intelektualac i gospodin čovek”.

Jedini ko ima snage da se odupre svim međunarodnim pritiscima, ko u lice kaže najvećim svetskim zvaničnicima da nikada neće priznati KIM i da nikada neće dozvoliti članstvo tzv. Kosova u Ujedinjenim nacijama je Aleksandar Vučić - navodi se u saopštenju. 

BONUS VIDEO: Jovo Bakić: Opozicija je jadna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (80)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)