JASNA RAZLIKA: Dok je opozicija na protestima poručivala da Srbija mora da stane, Vučić odgovara da Srbija ne sme da stan

Novosti online

27. 10. 2023. u 20:38

NOVI slogan SNS "Srbija ne sme da stane" u stvari je odgovor predsednika Aleksandra Vučića na želju opozicije da Srbija stane.

ЈАСНА РАЗЛИКА: Док је опозиција на протестима поручивала да Србија мора да стане, Вучић одговара да Србија не сме да стан

Foto: Printskrin

Opozicija je na svojim protestima jasno tražila da "sve mora da stane". Vučić je na to odgovorio novim sloganom kojim SNS ide na izbore.

Vučić je i za vreme trajanja tih protesta, jasno govorio da Srbija ne sme da stane. Danas je Vučić poručio i da je bitno da ljudi na izborima kažu da li žele da se vrate u prošlost, katančenje fabrika i razaranje srpskih nacionalnih interesa.

Istakao je i da je više od 500.000 za vreme bivše vlasti ostalo bez posla.

- Srbija ne sme da stane. Odgovor je onima koji žele da ona stane. Srbija mora da nastavi da se bori i razvija. Mislim da je taj naziv odličan za čitav jedna narodni pokret koji će da se bori na ovim izborima, koji želi da obezbedi sigurnu budućnost za Srbiju - poručio je Vučić danas na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)