"IMAĆU I BILATERALU SA PREDSEDNIKOM SIJEM" Vučić o putu u Kinu - Biće potpisana serija važnih ugovora

Novosti onlajn

02. 10. 2023. u 22:40

GOSTUJUĆI u emisiji "Ćirilica" predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras, između ostalog i o predstojećem putu u Kinu.

ИМАЋУ И БИЛАТЕРАЛУ СА ПРЕДСЕДНИКОМ СИЈЕМ Вучић о путу у Кину - Биће потписана серија важних уговора

Foto: Arhiva

Čak 11 ili 12 ministara ide 15. ili 16. oktobra u Kinu na samit Pojas i put, i biće potpisana serija važnih ugovora (preko 30), kazao je on.

Kaže da veruje da će biti utanačeni poslednji detalji o ugovoru o slobodnoj trgovini. Predsednik je najavio i dolazak Viktora Orbana, a da nema kontakata o mogućem sastanku sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

- To su velike stvari u budućnosti, imaću i bilateralu sa predsednikom Sijem. Vidim da su u medijima pisali da ću se sastati sa Putinom, iako ja nemam nikakve informacije o tome. To su uradili da bi dodatno "zasolili" situaciju oko Kosova i Metohije. Nisam imao nikakav kontakt, ne znam uopšte kakav je plan - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo