PREMIJERKA Srbije, Ana Brnabić, oglasila se povodom ponašanja prozapadne opozicije tokom večerašnjeg protesta, kada je išarana tabla na zgradi RTS-a, koja je kako navode pojedini mediji "upozorenje".

Komentari (67)

Simeon

01.10.2023. 05:48

Nema potrebe za teške i ružne reči jednostavno Lazović bi morao sam da plati nastalu štetu zbog nepromišljene reakcije i to je to .

Bonaparta

01.10.2023. 07:25

Znate postoje neke mnogo lepe i mudre izreke srpskog naroda. Daj mu prst on hoće celu šaku. Dali ste prst ovim prozapadnim satanistima, a oni hoće celu državu. Vreme je da počnete da primenujete zakone. Na KiM smo godinama Šiptarima tolerisalisve i svašta, sada nam ubijaju i prebijaju ljude. Na to su spremni i ovi tkz opozicionari. Primenjujte zakon dok ne bude kasno, a onda ćemo svi da se češemo i gde nas ne svrbi. Poslednji je trenutak. Bauk nacizma je izašao na scenu otvoreno. Kanada je primer.

zozo

01.10.2023. 07:41

Bice jos gore Vasa politika braniti se recima cuvati mir u danasnje vreme je totalna greska Jos imam utisak da vas je strah nesmemo da se pomerimo sa mesta dok nam ne odobre America I eu jos pricamo da smo samostalni I nexavisni