"OVO JE POKAZATELJ NAŠE LJUBAVI PREMA VAMA" Vučić se oglasio na Instagramu nakon uručenja ključeva stanova za izbegla lica (FOTO)

Novosti onlajn

23. 08. 2023. u 11:07

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji svečanog uručenja ključeva novoizgrađenih stanova za izbegla lica iz BiH i Hrvatske u Beogradu.

ОВО ЈЕ ПОКАЗАТЕЉ НАШЕ ЉУБАВИ ПРЕМА ВАМА Вучић се огласио на Инстаграму након уручења кључева станова за избегла лица (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Dragi stanari, vi koji danas dobijate ključeve svojih domova, veliko vam hvala što ste se ovde okupili. Ovi stanovi omogućiće vam da živite svoje živote gledajući unapred, okrenuti sigurnoj i srećnoj budućnosti.

Svi oni čije je poreklo zapadno od Drine i Dunava, znaju koliko im Srbija znači, čak i kada se Srbija nije ponašala potpuno fer prema našem narodu. Ovo malo što smo danas uspeli da uradimo, uz podršku naših evropskih prijatelja, pokazatelj je naše ljubavi prema vama, kao i toga da vas nikada nismo zaboravili.

Beskrajno hvala šefu delegacije EU u Srbiji @giaufret, Evropskoj komisiji i državama donatorima na izdvojenom novcu. Učinili ste mnogo za ovih 250 porodica - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu uz fotografije sa događaja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (95)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove