VUČIĆ NAJAVIO: Do 2028. rešićemo stambeno pitanje preostalih 8.860 izbegličkih porodica

Novosti onlajn

23. 08. 2023. u 10:43

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić poručio je danas, na svečanoj ceremoniji uručenja ključeva 250 novoizgrađenih stanova za izbegla lica iz BiH i Hrvatske, da do 2028. godine treba da se reši stambeno pitanje za preostalih 8.860 izbegličkih porodica koje su još bez svog krova nad glavom i najavio da će u izgradnju tih stanova biti uloženo oko 200 miliona evra.

ВУЧИЋ НАЈАВИО: До 2028. решићемо стамбено питање преосталих 8.860 избегличких породица

Foto: Printscreen/TV Pink

- Do kraja 2028. tražim od vas iz Vlade Srbije i Komesarijata za izbeglice i gradsku vlast Beograda, a za to je potrebno uložiti oko 200 miliona evra, da svi ti ljudi dobiju krov nad glavom i da imaju srećnu budućnost i da jednom rešimo stambeno pitanje za sve izbeglice i da uložimo veliki novac da mogu normalno da žive i imaju budućnost - istakao je Vučić.

Zahvalio je šefu Delegacije EU Emanuelu Žiofru na izdvojenom novcu EU projekta zahvaljujući kojem danas svoj dom dobija 250 izbeglih porodica.

- Za ovo naselje učinili ste mnogo i beskrajno vam hvala na tome - poručio je Vučić.

BONUS VIDEO:

"BILA JE SKROZ RASTAVLjENA OD RUKE" Ispovest čoveka kojem je cirkular za drva potpuno odsekao šaku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (78)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!