KFOR NAJAVIO: U narednim danima pojačano kretanje trupa i vozila KFOR-a unutar KiM

D. Z.

16. 08. 2023. u 13:36

IZ međunarodne vojne misije na Kosovu Kfora najavljeno je da će narednih dana biti pojačano kretanje trupa i vozila KFOR-a unutar Kosova i Metohije, zbog, kako se navodi u saopštenju za javnost, uobičajene procedure primopredaje kontingenata.

КФОР НАЈАВИО: У наредним данима појачано кретање трупа и возила КФОР-а унутар КиМ

foto kfor

Istovremeno će, kako navode, biti sprovedene vežbe testiranja i održavanja operativnih sposobnosti kako bi se obezbedio isti nivo obučenosti i spremnosti svih jedinica koje dolaze na teren.

- Iako će se ove vežbe izvoditi na način da se minimizira bilo kakav poremećaj i uticaj na lokalno stanovništvo, moguće je da dođe do zastoja u saobraćaju i kretanja vojnika. Zbog toga KFOR savetuje vozačima da obrate posebnu pažnju ako se nalaze u blizini kolona vojnih vozila, navodi se u današnjem saopštenju KFOR-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo