ĐURIĆ: Svaka izjava Đilasa je glupost i nebuloza

Novosti online

04. 08. 2023. u 15:26

NEVENA Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovala je saopštenjem na izjave lidera SSP-a Dragana Đilasa.

ЂУРИЋ: Свака изјава Ђиласа је глупост и небулоза

Foto: SNS

"Svaka nova izjava tajkuna i jednog od samozvanih liderčića samozvane opozicije Dragana Đilasa je glupost i nebuloza veća od svake prethodno izgovorene.

Ako je iko pomislio da tome ima kraja, očigledno se prevario, jer ova lopovčina po vokaciji svakodnevno istupa sa novim željicama.

Samo što su, u njegovom slučaju, a voljom građana Srbije, sve to - puste želje, pusti snovi!

Odbojnost koju on ima prema predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću rezultat je - sa jedne strane činjenice da je suočen sa svim uspesima koje Srbija danas postiže zahvaljujući državotvornoj, slobodnoj, slobodarskoj i nezavisnoj politici koju kreira Aleksandar Vučić, a sa druge strane stoji njegova nemoć pred saznanjem da baš svi u Srbiju dobro znaju i sa zlokobnim strahom se sećaju života u našoj zemlji u njegovo vreme i vreme njegove ekipe. "Odbojnost" koju on oseća se ne projektuje na građane u našoj državi, jer je reč o pristojnim i vrednim ljudima, domaćinima, koju su svesni, vide i na svojoj koži osećaju kako danas izgleda naša država i život u njoj.

Treba da ima uvek na umu samo jedno: po drugi put, u prvom krugu, uz rekordnu podršku i više od dva miliona glasova građana Srbije Aleksandra Vučić je izabran za predsednika! To je čovek prema kome, po rečima Đilasa, "građani Srbije osećaju odbojnost."

Kako bi, u tom slučaju, definisao osećanje građana Srbije prema njemu i ostalim lažovima i lopužama koje ima u svom timu?

To će svakako prećutati jer tu nema ničeg pristojnog, lepog i ljudskog.

Ima samo osećanja i sećanja koje je - gore od najgoreg.

Baš takav je on i njegova bolumenta, koja mu je, uzgred, i jedina naklonjena!", napisala je Đurićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)