SVE DA NE BISMO DRUGE LJUTILI Dodik na Petrovačkoj cesti sa Vučićem: Odajemo počast deci koja su ubijena samo zato što su nosila srpsko ime

Tanjug

04. 08. 2023. u 11:52

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na Petrovačkoj cesti, gde je zajedno sa predsednikom Srbije Aleksadrom Vučićem odao počast deci koja su ubijena samo zato što su nosila srpsko ime, da su došli tu da obeleže stradanje srpskog naroda i poruče da nećemo zaboraviti naše žrtve.

СВЕ ДА НЕ БИСМО ДРУГЕ ЉУТИЛИ Додик на Петровачкој цести са Вучићем: Одајемо почаст деци која су убијена само зато што су носила српско име

Foto: Printskrin/Pink Tv

- Na Petrovačkoj cesti su ubijani naši ljudi, deca i roditelji. Okupio nas je ovde Aleksandar Vučić, nije oklevao da pomogne da se ovde napravi spomen-obeležje i evo sad došao tu kao pravi patriota, koji voli srpski narod gde god se nalazio - istakao je Dodik u obraćanju.

Naglasio je da su tu da obeleže stradanje, ali i da kažu da nećemo zaboraviti naše žrtve.

- Srbija je bila sklona sve do Vučića da potisne sve te događaje u zaborav, da ne bismo druge ljutili, čak i kada sam neke njegove prethodnike molio, govorili su mi da to ne radimo, da ne ljutimo druge. Danas je sve to promenjeno, da znate da smo danas ovde, jer je Vučić pre desetak godina rekao, kada sam boravio kod njega - obeležićemo zajedno naša mesta stradanja - naveo je Dodik.

Narod bez sećanja apsolutno teži da mu se ponovi ono što je bilo teško, dodao je Dodik.

 

BONUS VIDEO: VUČIĆ DOČEKAO PENDAROVSKOG - Dvojica predsednika obilaze manastir Sveti Prohor Pčinjski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)