VUČIĆ: Od kraja 2012. do danas izgrađeno je 420,9 kilometara auto-puteva u Srbiji

Novosti online

29. 07. 2023. u 11:23

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, prilikom gostovanja u jutarnjem programu TV Prva, rekao je da ćemo graditi auto-put punog profila od Merošine do Prokuplja i Kuršumlije.

ВУЧИЋ: Од краја 2012. до данас изграђено је 420,9 километара ауто-путева у Србији

Foto: Novosti

Vučić je ukazao na neznanje Dragana Đilasa koji je podneo krivičnu prijavu zbog auto-puta a koji nije znao da je to poluprofilni auto put.

- To je poluprofilni auto put. Postoje brze saobraćajnice i postoje autoputevi punog profila. Ovo je ugovarano sa EU još 2018. godine. Beskrajno im hvala na poklonu od 40 miliona evra koji su dali za taj auto-put. Razumem protviv mene je podneto mnogo krivičnih prijava. To je političko delovanje, koje je malo glupo a mnogo nemoralno - rekao je Vučić.

Od 1945. do 2012. godine urađeno je 596 kilometara auto-puta, rekao je Vučić. Od kraja 2012. do danas izgrađeno je 420,9 kilometara auto-puta, ističe on.

 - Nikada Srbija nije ovoliko gradila. Pre kraja mog mandata imaćemo stotine kilometara više izgrađenih auto-puteva nego u periodu od 1945. do 2012. godine - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (103)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo