"DAN ZAVRŠAVAMO VOŽNJOM BRODOM" Vučić sa Žiofreom i Gorijem - "Iskreno sam ponosan što sam imao priliku da im pokažem koliko je Srbija lepa"

Novosti onlajn

26. 07. 2023. u 18:36

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je sa ambasadorom Evrospke unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom i italijanskim ambasadorom Lukoim Gorijem, nakon celodnevnih zajedničkih aktivnosti, boravio u Beograd na vodi.

ДАН ЗАВРШАВАМО ВОЖЊОМ БРОДОМ Вучић са Жиофреом и Горијем - Искрено сам поносан што сам имао прилику да им покажем колико је Србија лепа

Foto: Printscreen/buducnostsrbijeav

- Ceo dan smo proveli sa predstavnicima EU razgovarajući o temama od značaja za našu zemlju. Dan završavamo vožnjom brodom, a ja sam iskreno ponosan što sam imao priliku da im pokažem koliko je Srbija lepa i sa auto-puta, ali i sa reka.

Sa @giaufret @eusrbija i ambasadorom Lukom Gorijem @italyinserbia razgovaram o mogućnostima dodatnih ulaganja u naše reke, njihovo ulepšavanje i čišćenje, kako bi još više pokazale svu svoju lepotu i potencijale koje treba iskoristiti na najbolji mogući način.

P.S. Ambasador Italije Luka Gori je došao, kao što vidite, u dresu Fiorentine. Verujem da će optimizam za nekoliko sati malo da mu splasne. 😉😉😉 - napisao je predsednik na svom zvaničnom Instagram nalogu. 

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas, zajedno sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom, i Oblačinsko jezero.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)