SAVLADAĆEMO SVE PREPREKE, POBEDIĆE SRBIJA: Predsednik Vučić sumirao postignuto u nedelji za nama (VIDEO)

Novosti online

23. 07. 2023. u 18:11

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je putem zvaničnog Instagram naloga sumirao svoje obaveze iz nedelje koja je za nama.

САВЛАДАЋЕМО СВЕ ПРЕПРЕКЕ, ПОБЕДИЋЕ СРБИЈА: Председник Вучић сумирао постигнуто у недељи за нама (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

- Dok sumiram utiske iz prethodne radne nedelje, svakako izdvajam sastanak sa

generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, koji je sa pažnjom saslušao argumentaciju i sagledao dokaze o svakodnevnim provokacijama i pravnom i fizičkom nasilju koje Priština sprovodi nad srpskom zajednicom na Kosovu i Metohiji, a koje sam mu detaljno predočio - piše na profilu predsednika.

Vučić ističe da dok nastavljamo borbu za miran i dostojanstven život našeg naroda na KiM, uporedo radimo na realizaciji projekata koji će snažno doprineti ravnomernom razvoju Srbije, ne samo u pogledu infrastrukture, već i u oblasti institucionalnog jačanja lokalnih samouprava.

- Nastavljamo da idemo našim putem, na kojem je svaki korak važan. Srbija je postala respektabilan igrač na međunarodnoj političkoj sceni i dobro zna vrednost svakog napora koji ulaže i uspeha koji postigne, a konačnu diplomatsku bitku dobija samo onaj ko je čvrsto odlučio da pobedi i savlada sve prepreke na svom putu, ma kako velike bile. Pobediće Srbija - zaključuje predsednik Srbije.

BONUS VIDEO: MALI - Imamo niži javni dug od većih i razvijenijih zemalja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (157)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori