"POČETAK ZAJEDNIČKE BORBE": Brnabić razgovarala sa paraolimpijskim prvacima i sekretarom sportskog Saveza osoba sa invaliditetom (FOTO)

Novosti online

19. 07. 2023. u 16:01

PREMIJERKA Srbije, Ana Brnabić danas je u zgradi Vlade ugostila Draženka Mitrovića, svetskog šampiona i svetskog rekordera, Milana Srdića, paraolimpijcau košarci u kolicima i Nemanju Radovića, generalnog sekretara sportskog Saveza osoba sa invaliditetom Beograd.

ПОЧЕТАК ЗАЈЕДНИЧКЕ БОРБЕ: Брнабић разговарала са параолимпијским првацима и секретаром спортског Савеза особа са инвалидитетом (ФОТО)

Foto: Instagram/anabrnabic

- Danas sam se u Vladi Srbije, na moje veliko zadovoljstvo, sastala sa Draženkom Mitrovićem, svetskim šampionom i svetskim rekorderom, Milanom Srdićem, našim paraolimpijcem u košarci u kolicima i Nemanjom Radovićem, generalnim sekretarom sportskog Saveza osoba sa invaliditetom Beograda. Sreli smo se početkom meseca na jednom prijemu i dogovorili smo današnji sastanak kako bismo zajedničkim snagama prebrodili sve prepreke i izazove na putu do potpuno inkluzivnog društva. Razgovarali smo o tekućim projektima i složili smo se da je neophodno da dečija igrališta u Srbiji budu dostupna i prilagođena svoj deci. To je samo početak naše zajedničke borbe i sigurna sam da ćemo uspeti - napisala je premijerka na svom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!