SRUŠENE LAŽI ALIŠE KERNS: Timoti Les - Ona ima istoriju davanja netačnih komentara o Balkanu

Novosti online

05. 07. 2023. u 15:31

SARADNIK Centra za geopolitiku Univerziteta Kembridž Timoti Les istakao je da nema potrebe za uznemiravanjem povodom izjave britanske poslanice Ališe Kerns da "SPC učestvuje u švercu oružja ambulantnim kolima", jer, kako navodi, poslanica ima istoriju davanja netačnih komentara o Balkanu usled ograničenog razumevanja regiona.

СРУШЕНЕ ЛАЖИ АЛИШЕ КЕРНС: Тимоти Лес - Она има историју давања нетачних коментара о Балкану

Foto: Printscreen/Jutjub

U odgovoru za Kosovo onlajn, Les je naveo da na njene izjave niko u Britaniji ne reaguje, jer je ovo, kako navodi, samo poslednji primer njenih netačnih komentara.

- Ne vidim komentare Ališe Kerns kao nešto zbog čega bi se previše uznemiravali. KFOR je potvrdio da je njena tvrdnja neutemeljena i niko u Britaniji nije reagovao povodom njene izjave. Poslanica ima istoriju davanja netačnih komentara o Balkanu zbog naizgled ograničenog razumevanja regiona, a ovo je samo poslednji primer - poručio je Les.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (20)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!