BRNABIĆEVA SE SASTALA SA FON DER LAJENOVOM: Premijerka sa predsednicom Evropske komisije o mehanizmima za deeskalaciju nasilja na KiM

Tanjug

04. 07. 2023. u 15:43

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Briselu sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen sa kojom je, kako je navela, razgovarala o aktuelnim temama, uključujući mehanizme za deeskalaciju nasilja na KiM.

БРНАБИЋЕВА СЕ САСТАЛА СА ФОН ДЕР ЛАЈЕНОВОМ: Премијерка са председницом Европске комисије о механизмима за деескалацију насиља на КиМ

Foto Tanjug

Brnabićeva je na Tviteru navela da je sa Fon der Lajenovom razgovala i o planu razvoja za Zapadni Balkan i značaju produbljene integracije Srbije u Evropsku uniju.

- Sastanak sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i razgovor o aktuelnim temama - sagledavanje mehanizama za deeskalaciju nasilja na KiM, plan razvoja za Zapadni Balkan kao i značaj produbljene integracije Republike Srbije u Evropsku uniju - navela je Brnabićeva.

Premijerka je ranije danas u Briselu razgovarala sa komesarom Evropske unije za ekonomiju Paolom Đentilonijem, komesarom EU za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom.

Ona bi u Briselu trebalo da učestvuje i na panel diskusiji, koju organizuje medijska platforma "Euractiv Srbija", na temu "DA, ALI…: Vizija budućnosti Srbije u Evropskoj uniji".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (106)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove