BRNABIĆ SUTRA U BRISELU: Premijerka na sastancima sa Ursulom fon der Lajen i Šarl Mišel

Novosti Onlajn

03. 07. 2023. u 16:55

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić boraviće sutra u Briselu gde su, između ostalog, planirani sastanci sa predsednikom Evropskog saveta Šarl Mišelom i predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen.

БРНАБИЋ СУТРА У БРИСЕЛУ: Премијерка на састанцима са Урсулом фон дер Лајен и Шарл Мишел

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kako je navedemo u saopštenju Vlade Srbije, premijerka će učestvovati na panel diskusiji koju organizuje medijska platforma "Euractiv Srbija“, na temu „ Da, ali…: Vizija budućnosti Srbije u Evropskoj uniji “, a  takođe će imati odvojene sastanke sa najvišim zvaničnicima Evropske unije.

U planu su i susreti premijerke Brnabić sa komesarom EU za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem, komesarom za ekonomiju Paolom Đentilonijem, kao i sa potpredsednikom Evropske komisije Marekom Šefčovičem.

Pored premijerke Brnabić, koja će svojim obraćanjem otvoriti događaj, govoriće i ministarka za evropske integracije Tanja Miščević, generalni direktor za susedstvo i proširenje u Evropskoj komisiji Gert Jan Kupman i poslanik Evropskog parlamenta i izvestilac za Srbiju Vladimir Bilčik, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: BRNABIĆ - Naivno sam poverovala Miroslavu Aleksiću da se Lončar poznaje sa Kecmanovićem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (98)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!