VUČEVIĆ ZAPOČEO OBILAZAK OKRUGA U SRBIJI: Bez jakog SNS-a, nema jake Srbije (VIDEO)

Novosti onlajn

26. 06. 2023. u 20:59

PREDSEDNIK Srpske napredne stranke Miloš Vučević, zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem, iz Vranja i Leskovca započeo je obilazak okruga u Srbiji kako bi razgovarao sa članovima gradskih i opštinskih odbora Stranke.

ВУЧЕВИЋ ЗАПОЧЕО ОБИЛАЗАК ОКРУГА У СРБИЈИ: Без јаког СНС-а, нема јаке Србије  (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram/sns_srbija

Tom prilikom Vučević se zahvalio svim predsednicima mesnih, opštinskih i gradskih odbora na svakom minutu, satu i danu koji su posvetili stranačkom radu. 

- Najteže je voditi mesne odbore, oni su srce stranke, oni su snaga naše stranke, a bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije - naglasio je Vučević.

Prema Vučevićevim rečima Srpska napredna stranka je motor razvoja, a ono što je krasi jeste činjenica da je državu i interese države uvek stavljala iznad stranačkog ili bilo kog ličnog interesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNS Srbija (@sns_srbija)

- Danas, kada je Aleksandar Vučić član Srpske napredne stranke, mi imamo dodatnu obavezu da sve ono što je on radio na čelu stranke prethodnih 11 godina, čuvamo i da pokažemo da smo sposobni da nastavimo tim putem - rekao je predsednik SNS Miloš Vučević. 

Na samom kraju Vučević je naveo da je Srpska napredna stranka raspoložena da uzme učešće u budućem pokretu “Za narod i državu”, koji će voditi predsednik Vučić, i to kao prvi vagon do lokomotive brzog voza Srbije i razvoja naše države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (259)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)