PS: Bašibozuk koji služi silama ne bi smeo da drži slovo slobodnoj i nezavisnoj državi

Novosti online

01. 06. 2023. u 16:00

SMOZVANA predsednica Vljosa Osmani ne bi smela da pominje srpski narod, a ponajmanje da ona određuje da li srpski narod pripada ili ne pripada društvu evropskih naroda, jer da nije bilo hrabrosti srpskog naroda i da se pitao narod Vljose Osmani čitava Evropa bi još uvek bila pod fašizmom, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

ПС: Башибозук који служи силама не би смео да држи слово слободној и независној држави

Foto: Jutjub/Al Jazeera Balkans

"Uostalom, zna se ko i gde podiže kuću i muzej fašisti Džaferu Devi osnivaču SS divizije Skenderbeg, tako da bi Osmani trebala da bude izrazito oprezna kada pominje fašizam i ko su teroristi.

Srbija kroz istoriju, baš kao i sada, može samo da se ponosi svojim slobodarskim i antifašističkim duhom, hrabrim i samostalnim narodom, a Osmani treba da se stidi istorije svog naroda koja nije bila ni malo slavna.

Šiptari su uvek bili bašibozuk koji je služio velikim silama, pa i fašističkoj Nemačkoj, narod koji otima tuđe teritorije i koji nema svoju državu. Srpski narod se uvek i oduvek borio za slobodu i podneo veliku žrtvu za slobodu čitave Evrope i sveta, tako da bašibozuk koji služi silama ne bi smeo da drži slovo slobodnoj i nezavisnoj državi", poručili su u Pokretu socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!