POKRET SOCIJALISTA: Uzalud Kurti i žuti lešinari priželjkuju smrt Vučića

Novosti online

30. 05. 2023. u 13:02

POKRET socijalista izrazio je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj borbi za očuvanje Kosova i Metohije.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Узалуд Курти и жути лешинари прижељкују смрт Вучића

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Saopštenje Pokreta socijalista prenosimo u celosti:

"Pokret socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, izražava punu podršku predsedniku Srbije i predsedniku svih Srba Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje Kosova i Metohije i srpskih nacionalnih interesa. 

Predsednik Vučić je još jednom pokazao da su mu Srbija i srpski narod na prvom mestu, pokazao je izuzetnu hrabrost i borbu, i svim najuticajnijim ljudima iz evropske i svetske politike ponovio je srpske stavove i još jednom podvukao da se sa današnjom Srbijom ne igra i ne šali. Neka niko više ne mašta da Srbe može da proteruje i ubija, neće više biti "Oluja" i Pogroma, baš kao što u Srbiji neće biti prelaznih vlada kako bi strani faktor mogao da mešetari po našoj državi.

Neka dobro znaju i Aljbin Kurti, i svi žuti lešinari koji koriste mrtvu decu u političke svrhe, od slučaja Milivojević preko preletača Marinike, ponavljača Aleksića, unuka crnogorskog ustaše Brkovića i raznih Pogačara, Srbija neće stati. Uzalud Kurti i lešinari priželjkuju smrt Aleksandra Vučića. Aleksandar Vučić će da živi i boriće se još snažnije za Srbiju i sve Srbe", poručili su u Pokretu socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO: NEMA PREDAJE: "Srpkinja je mene majka rodila" i tri prsta u vis ispred opštine Leposavić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (7)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)