VUČIĆ O BOGOLJUBU KARIĆU: Predsednik otkrio šta mu je Milošević rekao o njemu

Novosti online

28. 05. 2023. u 22:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na to što je Bogoljub Karić podržao političke proteste koje organizuje opozicija.

ВУЧИЋ О БОГОЉУБУ КАРИЋУ: Председник открио шта му је Милошевић рекао о њему

Foto: Printskrin

Kaže da je Slobodan Milošević imao svoje mane i dobre osobine. Ističe da je nekoliko puta video Miloševića i da je on bio nezadovljan što je Vučić bio u radikalima, a ne u SPS.

- Imao je neki animozitet prema taksistima i advokatima. Nikad nisam čuo šta je imao protiv taksista. U nekom trenutku mi je rekao o Bogoljubu Kariću: "Vučiću, da znaš, kad god pomisliš bilo šta dobro, samo znaj da je reč o najgorem čoveku na svetu". Mlošević je to jednom rekao u mom prisustvu - rekao je Vučić i objasnio:

- Lajkovao je proteste naših političkih protivnika. Bio sam dva puta kod njega u kuću i Minsku, jednom ovde u Beogradu i neću da govorim loše o njemu. On je sve rekao o sebi onim što je uradio. Sve najbolje želim njemu i njegoovj porodici. Prijatelji nismo i nećemo biti. Sve što mogu da mu pomognem oko posla u skladu sa zakonom ću uvek da učinim. Od mene lošu reč neće čuti nikada. Siguran sam da mu ništa ne dugujem - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (311)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!