META JE SRBIJA! Vučić o pritiscima na našu zemlju - Zagreb, Priština, deo političke Podgorice i Sarajeva žele promenu vlasti u našoj zemlji

Novosti online

28. 05. 2023. u 21:22

ZAGREB, deo političkog Sarajeva, deo političke Podgorice i Priština žele po svaku cenu da dođe do promene vlasti u Srbiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar VUčić u Hit Tvitu.

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

Foto: Pink Printskrin

- Ne rade oni ovo zbog Aleksandra Vučića. Nisam ja meta. Meta je Srbija - kazao je on i upitao: - Šta mislite zbog čega je neko u Zagrebi ili u Prištini zainteresovan da dođe do svrgavanja vlasti na protestima?

On ističe da se postavlja pitanje zašto je to njihov interes.

- Zato što je Srbija loša? Pa bi Priština i Zagreb želeli finiju, bolju i lepšu Srbiju. Verujete li u to? To bi njima bila samo ona Srbija koja neće da štiti naš narod na Kosovu i Metohiji ili koja ne bi bila regionalno konkuretna, da predstavlja regionalnu krpu i poslednja ekonomska rupa na svirali Zapadnog Balkana kao u vreme Borisa Tadića - rekao je Vučić.

Ističe da će se nastaviti pritisak spolja zbog KiM i nezavisne politike Srbije. Zbog toga će želeti da ga oslabe, tvrdi Vučić.

- Radiće sve što je potrebno da bi mogli da pripremaju za buduća vremena neke druge koji bi služili njihovim interesima - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (130)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima