PRETILI VUČIĆU PROGONOM, HOĆE KRV NA ULICAMA: Pajtić i Bakić se bore protiv rijalitija "zbog nasilja" - a sami ga vrše i pozivaju na njega

Novosti onlajn

10. 05. 2023. u 09:20

BOJAN Pajtić i Jovo Bakić bore se protiv rijalitija "Zadruga", jer je, kako kažu, pun nasilja, a nasilju sami pribegavaju, propagiraju ga i pozivaju ljude na isto.

ПРЕТИЛИ ВУЧИЋУ ПРОГОНОМ, ХОЋЕ КРВ НА УЛИЦАМА: Пајтић и Бакић се боре против ријалитија због насиља - а сами га врше и позивају на њега

Foto: Printscreeb/Tanjug

Njihove izjave najbolje govore o licemerstvu koje pokazuju u borbi protiv "nasilnog rijalitija".

Naime, bivši lider DS Bojan Pajtić pretio je političkim progonom i hapšenjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Pajtić je na svom Tviter nalogu napisao da će i predsednik Vučić moći da šeta slobodno po Dubaiju i Moskvi, ako pre toga stigne do tamo.

- Opet plačljivko ponavlja kako ‘nisam smeo da izađem na ulicu’ nakon što više ‘nisam bio u vlasti’. Novosađani znaju da su me oduvek mogli videti kako šetam gradom, sam ili sa decom – bez obezbeđenja. Tako će i on moći slobodno da šeta. Po Dubaiju ili Moskvi. Ako stigne dotle - poručio je Pajtić.

"Hoćemo krv na ulicama", poruka je koju je Jovo Bakić poslao juče.

- Upotrebili su reči koje sam rekao pre nekoliko godina, iza kojih stojim i danas. Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti, makar ja ne bio tu, možda me smrt pretekne… Oni će biti jureni po ulicama. To je više nego izvesno. Kažem i danas to što sam rekao pre nekoliko godina, ali oni da bi montirali su iskoristili moje reči za taj mali uradak propagandni  - istakao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (167)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)