TORBICA: Grlić Radman i Gervala da ne zaborave da su, i pored podrške, 1945. ipak kapitulirali

Novosti online

09. 05. 2023. u 20:12

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista Bojan Torbica izjavio je večeras da nije čudno da su se ministar inostranih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman i samozvana kosovska ministarka Donika Gervala saglasili da je hrvatski način rešavanja problema nacionalnih manjina mnogo efikasniji, te da je Dan pobede za Albance i Hrvatsku tužan dan.

ТОРБИЦА: Грлић Радман и Гервала да не забораве да су, и поред подршке, 1945. ипак капитулирали

Foto: PS

- Istina, i neoustaški režim u Zagrebu i okupacioni režim u Prištini, baštine dugu tradiciju rešavanja problema nacionalnih manjina tako što nacionalnih manjina više nema u njihovom okruženju. 

Tokom poslednjih osamdeset godina prvo uz pomoć Trećeg rajha, a potom i NATO pakta, uspeli su u potpunosti da etnički očiste teritorije, pre svega od srpskog naroda. 

Jednako je monstruozan način rešavanja srpskog pitanja i na način koljača iz Jasenovca, kao i koljača iz Klečke, ali uveren sam da se Radman i Gervala razumeju u nijanse kada su saglasni da je hrvatski efikasniji. 

Neka gospoda iz Zagreba i Prištine ne zaborave jedno, tačno je da su ustaški i balistički režimi i pre osamdeset godina imali moćne i silne saveznike, ali su, ipak, 9. maja 1945. morali da kapituliraju - poručio je Torbica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo