"JEZA ME OBUZME KADA DOBIJEM PORUKE BILO KOGA IZ POLICIJE" Vučić: Ovo nikada nećemo zaboraviti, borićemo se i živeti normalno

Novosti onlajn

07. 05. 2023. u 20:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti u večerašnjem Dnevniku na RTS-a, gde je govorio o dve velike tragedije koje su zadesile Srbiju, ali i merama koje država preduzima kako bi se spremčili potencijalni slični događali.

ЈЕЗА МЕ ОБУЗМЕ КАДА ДОБИЈЕМ ПОРУКЕ БИЛО КОГА ИЗ ПОЛИЦИЈЕ Вучић: Ово никада нећемо заборавити, борићемо се и живети нормално

Foto: Printskrin/rts

Odgovarajući na pitanje novinarke, predsednik je potvrdio da se nakon dva masakra koja su se dogodila u Srbiji, strese uvek kada dobije nove poruke nekog iz policije. 

- Kada vidim poruke bilo koga iz policije, Gašić, Smolić, Milić, jeza me obuzme. Nikada ne možete da garantujete, jer psihopata, monstruma ima, neki kažu 1,4% tih bolesti raznih. Mi ćemo dati sve od sebe, borićemo se i verujem da ćemo živeti normalno, ali da ovo nikada nećemo zaboraviti. I da smo makar neke dobre mere preduzeli, bez obzira to koliko će to života u budućnosti da spade, a neke sigurno hoće - rekao je Vučić. 

- Mi ćemo znati da odgovorimo na sve ovo, da izađemo iz ovog košmara, borićemo se da Srbija nastavi da se razvija, i da bude najrazvijenija zemlja u regionu - zaključio je predsednik. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (68)

PISMENI ZADATAK O KOME PRIČA SRBIJA: Đak je odabrao da piše ovoj značajnoj ličnosti, evo koju ocenu je dobio