VUČIĆ: Morate da budete uz svoj narod i kada je najteže

Novosti online

07. 05. 2023. u 19:45

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je gostujući na RTSu govorio je o ogormnim tragedijama koje su prethodnih dana zavile u crnu Srbiju, i ostavile nemim region i Evropu.

ВУЧИЋ: Морате да будете уз свој народ и када је најтеже

Foto: Printskrin/rts

- Svi osećaju ogromnu tugu, pre svega porodice. Naše je da iz te velike ragedije izađemo ujedinjeni i da pokušamo da neke probleme rešimo na nešto drugačiji način - naveo je Vučić. 

- Još nismo doneli sve mere. Morate da bude uz svoj narod i kada je najteže. Naravno da je porodicama najteže i nikada ne mogu da prebole ovo. Ali mi moramo, ne zaboravljajući nikada tragediju i žrtve, ne slaveći počinioce, već divne ljude koje su zločinci pobili, mi moramo da nastavimo da razmišljamo kako da nam se to nikada ne ponovi - rekao je Vučić i dodao da je napomenuo na dan prvog masakra da se plaši kopiranja zločina.

- Sad imam takve traume da se plašim svakoga dana. Privođenja koliko hoćete, ne samo dece, već i odraslih. Imali ste u Rumi nekog ko kaže da će ppobiti celu Rumu, a kada mu policija upadne u kuću on kaže nemojte mene - poručio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (211)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!