PREKO NEVINIH ŽRTAVA ŽELE DA DOĐU NA VLAST: Reakcije iz PS na sramne postupke opozicije

Novosti online

07. 05. 2023. u 14:44

POKRET socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi protiv nasilja, u borbi za bezbedan i bezbrižan život naše dece, saopštili su iz tog pokreta.

ПРЕКО НЕВИНИХ ЖРТАВА ЖЕЛЕ ДА ДОЂУ НА ВЛАСТ: Реакције из ПС на срамне поступке опозиције

Foto: Pokret socijalista

- Teška tragedija i bol pogodili su našu Srbiju, ali sam uveren da će srpska država i narod uspeti da se oporave zarad naše dece i njihove budućnosti. Uveren sam da ćemo uspeti da pobedimo one koji bi da trguju ljudskom patnjom i preko mučki ubijenih bića dođu do vlasti. 

Srbija ne pamti ovoliko zle i loše. Najava opozicije da će praviti proteste i nerede po Beogradu, u momentu najveće tragedije, ne može se opisati pristojnom rečju.  Oni koji su i sami vršili nasilje, prebijali žene, novinare, kamenovali institucije, palili skupštinu i izborne materijale, sutra bi isto to da ponove, bez trunke zadrške, ljudskosti i empatije za nedužno stradale. Dok Srbija pati i pohranjuje tela stradalih, neko bi da ucenjuje, pali, da lomi i prebija i to zbog vlasti.  Pokret socijalista je čvrsto uz svoj narod, državu i predsednika, posebno u ovim trenucima bolnim i teškim za svakog ko ima ljudskosti u sebi. Oni koji ljudskosti nemaju, pokazaće to sutra, dok budu skupljali političke poene na muci i tragediji - poručio je generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić.

Torbica uputio saučešće američkom narodu

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica uputio je danas suaučešće američkom narodu povodom strašne tragedije koja se desila u tržnom centru u Dalasu i istakao da je uveren da će opozicija u Srbiji zakazati proteste ispred ambasade SAD u Beogradu.

- Svaki gubitak ljudskog života je nemerljiva tragedija, bez obzira da li se dogodi u Srbiji, Americi ili negde drugde u svetu. Ipak, postoji velika razlika između tragedija u Americi i Srbiji. U Americi se nije pojavila niti jedna opoziciona partija koja pokušava da zloupotrebi i politički profitira na ovako užasnom zločinu.  Niko nije najavio proteste ispred Bele kuće, zahtevao smenu Džozefa Bajdena, direktora FBI, CIA, niko nije najavio zabranu rada CNN-u i FOKS TV-u. Niko nije pokušao da preko nevinih žrtava dođe na vlast. Niko nije pokušao da trguje ljudskim bolom i patnjom i da lešinari. Svi su se ujedinili u bolu i nastojanju da im država iz ove tragedije izađe što jača - poručio je Torbica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo