NIKADA NISAM IZGOVORIO DA ĆU DA SE KANDIDUJEM ZA PREMIJERA: Vučić o navodima medija - "Niti mi je to želja"

Novosti onlajn

07. 02. 2023. u 19:01

GOSTUJUĆI večeras u Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink, Vučić je rekao da nikada nije izgovorio da želi da bude ponovo predsednik vlade.

НИКАДА НИСАМ ИЗГОВОРИО ДА ЋУ ДА СЕ КАНДИДУЈЕМ ЗА ПРЕМИЈЕРА: Вучић о наводима медија - Нити ми је то жеља

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

- Nisam nikada izgovorio da želim da budem ponovo predsednik vlade niti da ću da se kandidujem za premijera, pošto ne možete da se kandidujete za premijera. Niti mi je to želja - rekao je Vučić. 

- To je zato što ljudi misle da je vlast nešto bez čega neko ne može da živi. Ja sam više vremena proveo u opoziciji. Nisam kao oni što pričaju o stotinama restorana moga brata i sina. A kada imate čistu savest, i kada su vam odlični rezultati, naš posao je da sačuvamo državu i gledamo kako da još brže napreduje u narednom periodu - naveo je predsednik Vučić. 

BONUS VIDEO: 

SKANDAL Poslanik SPS za vreme sednice o KiM gledao filmove za odrasle

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (143)

VUČIĆ O IZJAVAMA KONAKOVIĆA: Misle da imaju moralno pravo da nam drže pridike